Over ons


9 februari 2003 is de datum dat Wie d’r Bie voor het eerst van zich liet horen. Een spetterend optreden op “De Klippen” waarbij menig bewoner met de vingers in de oren een stel zenuwachtige kerels hun eerste stapjes in het dweilkapellenwereldje zagen zetten. Het feit dat er direct een delegatie van een carnavalsvereniging aanwezig was om de boel te beoordelen maakte het niet makkelijker. Dat de meesten een jaar daarvoor nog geen instrument konden spelen zal overigens ook wel hebben meegespeeld.
Een week later stond er al weer een optreden gepland, in de blokhut waren de zenuwen al iets minder en het optreden alweer stukken beter. Er liepen in ieder geval minder mensen weg dan de week ervoor 😉
Inmiddels zijn we een aantal jaren en vele optredens verder en staat er een ervaren kapel met 16 leden die “feest maken” hoog in het vaandel hebben staan. Dit bewezen de mannen ook tijdens het kapellenfestival “De Melbuul’nBloas” dat in augustus 2011 voor de vijfde keer door Wie d’r Bie werd georganiseerd. Ook op andere kapellenfestivals en feesten is Wie d’r Bie een graag geziene gast.
Wie d’r Bie op uw feest? Neem dan contact op!